خرید طلایاب

این نوع تفکیک فلزیاب روش جدیدی است که از ۲ سال پیش در بعضی از دستگاه‌های پیشرفته گنج‌یاب به کار رفته است در این نوع تفکیک دستگاه فقط فلز طلا را به عنوان با ارزش شناسایی می‌کند و فلزاتی همچون مس، آلومینیوم، برنز و آهن و ….

اگر شما دانش اجرای آن را ندارید می توانید از یک نفر دیگر کمک بگیرید.

فلزیاب عمق دقیق گنج طلا را نمی‌تواند مشخص نماید و این مربوط به عمر طلا یا گنج طلا در زیر زمین در مدت زمان زیاد می‌باشد و تابش طلا به اطراف خود می‌تواند شعاع انرژی و امواج الکترومغناطیس را ایجاد نموده که مقاومت اطراف خود را تغییر داده و این وضعیت در سطح بالا یا اطراف طلا قدیمی یا گنج قدیمی می‌تواند باعث خطای فلزیاب تصویری یا فلزیاب آنتنی یا فلزیاب سنسوری یا هر نوع فلزیاب در تشخیص عمق طلا یا گنج طلا یا نقطه زنی در عمق زیاد به‌خصوص با ابعاد بزرگ گردد[۱۸]

فلزیاب از طریق ایجاد و دریافت میدان مغناطیسی کار می کند. به طور خلاصه مراحل کار به این صورت است:

فلزیاب از یک سیم پیچ دیگر به نام سیم پیچ گیرنده استفاده می کند که تغییرات میدان مغناطیسی را دریافت می کند.

نظرات و تجربه‌های دیگران که از گنج‌یاب‌های مختلف استفاده کرده‌اند، می‌توانند به شما کمک کنند تا انتخاب درستی انجام دهید.

دستگاه گنج یاب پیشرفته در نوع همه کاره موجود بوده و توانایی اسکن کردن، شعاع زدن و نقطه یابی دقیق را دارا می باشد. این دستگاه ها از نوع دیجیتالی بوده و دارای مانیتور بوده و تصاویر ذخایر زیر زمینی را به طور دقیق نمایش می دهد.

بخش چهارم: پین های اضافی باقیمانده را از قطعات جدا کنید و همه اتصالات را بررسی کنید. اتصال کوتاه نباید باشد.

برای ارزیابی واقعی توانایی تفکیک گنج‌یاب، می‌توانید آزمایشات عملی انجام دهید. از تعدادی فلز مختلف با فرکانس‌ها و اندازه‌های مختلف استفاده کنید و نتایج را مقایسه کنید.

↑ کیخسروی، رامین (بهار ١٣٩٢). روشهای تنظیم تفکیک در رادار زمینی دستی فلزیاب و read more معدنیاب. تهران: انتشارات سبا. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۹۱۰۱-۳۴-۷.

هر یک از این انواع گنج‌یاب‌ها ویژگی‌ها و کاربردهای خود را دارند، بنابراین انتخاب گنج‌یاب مناسب بستگی به نیازها و ماموریت‌های خاص شما دارد.

مشورت با کارشناسان و افرادی که تجربه در انتخاب و استفاده از گنج‌یاب‌ها دارند، مفید خواهد بود.

فرکانس و شدت این میدان مغناطیسی بسته به نوع فلزیاب و تنظیمات آن می تواند متفاوت باشد.

در بعضی از بخش های هند و پاکستان و اندونزی و مالزی خیلی از افراد هنوز به بانک اعتقادی ندارند و دارایی های خود را به صورت طلا یا نقره در می اورند در گوشه ای امن دفن می کنند که به دلایل مختلف یا خودشان فوت می کنند یا اینکه با بارانهای سیل اسا نشانه های انها از بین می رود و احتیاج به دستگاهی دارند که محل دفن کردن اموالشان را به انها نشان بدهد .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *